ZONDAGSE EUCHARISTIEVIERNG IN ZEVENAAR WORDT BESLOTEN VIERING

De Nederlandse Bisschoppen hebben na het bericht van minister Grapperhaus laten weten, dat de RK Kerk zich zal aansluiten bij het advies, om niet meer dan 30 bezoekers een kerkdienst te laten bijwonen. Tevens is het dringende advies om een mondkapje te dragen bij elke viering!

Om zoveel mogelijk mensen uit de Parochie Sint Willibrordus gelegenheid te geven de zondagse kerkdienst in het Eucharistisch Centrum, de H. Andreaskerk in Zevenaar, mee te vieren, zullen voor elke zondagsviering andere mensen worden uitgenodigd, waardoor het een besloten viering wordt. Reserveren is dus niet mogelijk. Mensen die op goed geluk naar de kerk komen, worden teleurgesteld.

De zondagse viering vanuit de Andreaskerk in Zevenaar zal wél rechtstreeks te volgen zijn via het YouTube-kanaal van de parochie: YouTube Tevens kunt u rechts op deze website klikken op de button met het YouTube logo.

Daarnaast zijn er in kerken van de Parochie Sint Willibrordus buiten Zevenaar doordeweekse eucharistievieringen en gebedsvieringen. Deze vieringen zijn wel open en toegankelijk voor kerkgangers, maar ook daar geldt een maximum van 30 personen.

Vanaf november zullen er ook in Zevenaar doordeweekse vieringen worden gepland. Voor meer informatie hieromtrent houdt u deze website in de gaten.