Kerkberichten

VIERINGEN

Woensdag 9 oktober om 19.00 uur: Rozenkransgebed. Voorgangers: Werkgroep Mariavieringen, met zang van het AMK-koor.

Zondag 13 oktober om 9.30 uur: Eucharistieviering. Voorganger pater G. Remmers met medewerking van AMK-koor.
Intenties: Hein Brinkman, Piet Benen, Ma Berendsen─Kuppens i.v.m. verjaardag,  Herman Tomassen, Mevr. C.van Huet─Wieland.

Woensdag 16 oktober om 19.00 uur: Rozenkransgebed. Voorgangers: Werkgroep Mariavieringen, met medewerking  AMK koor.

Iedere zondag om 9.30 uur is er ook een viering in de kapel “Pelgromhof”.

Bloemetje van verbondenheid
Op zondag 13 oktober zal -het Bloemetje van verbondenheid- beschikbaar zijn. Als je iemand een teken van bemoediging of een bedankje wilt bezorgen kun je na de viering een bloem meenemen uit de vaas bij het altaar of achter in de kerk.

Overleden

Overleden op donderdag 26 september te Arnhem in de leeftijd van 54 jaar,  mevrouw Greetje Möller-Boerboom, Chopinstraat, Zevenaar.

Overleden op zaterdag 28 september is Mevrouw Lien Turk─Speklé, in de leeftijd van 93 jaar overleden. Zij woonde Schievestraat. Haar uitvaart was op donderdag 3 oktober in de H. Andreaskerk te Zevenaar, waarna de crematie was in Moscowa  Arnhem.

Op donderdag 12 september is Bert van Bommel in de leeftijd van 79 jaar overleden, hij woonde in de Lentemorgen. Zijn uitvaart was  woensdag 18 september in de H. Andreaskerk, waarna begrafenis op begraafplaats Rosorum.

Vrijwilligers gezocht
De geloofsgemeenschap H. Andreas-Maria Koningin zoekt op korte termijn een aantal vrijwilligers. Actievelingen die betrokken zijn bij de geloofsgemeenschap of de bereidheid hebben om deze betrokkenheid te ontwikkelen en interesse hebben in de (pastorale) activiteiten die ondernomen worden in, voor en door de gemeenschap.