Kerkberichten

AFSCHEID NEL VAN BOMMEL

Op woensdagochtend 19 augustus jl.  heeft Nel van Bommel voor de laatste keer de voorzittershamer gebruikt bij de ledenvergadering van het Andreas Rouw- en Trouwkoor.

Met een plant, een bon en een doos Merci heeft het koor haar bedankt voor de bijna 25 jaar vele werk wat zij voor het koor heeft gedaan.

VIERINGEN

Sinds 5 juli jl. zijn er in de H. Andreaskerk, het Eucharistisch Centrum van de parochie, weer fysieke vieringen op zondag om 9.30 uur.

Wij verwijzen u ook naar het YouTube kanaal van de parochie: RK Liemers – Parochie Sint Willibrordus

Op deze manier wordt elke zondag om 9.30 uur de Mis gehouden door het pastoraal team. Uw opgegeven intenties worden tijdens die privé viering voorgelezen.

Uw aandacht voor de voedselinzameling door de Voedselbank. Elke eerste zondag van de maand wordt door de Voedselbank een krat achter in de kerk geplaatst.

Vrijwilligers gezocht
De geloofsgemeenschap H. Andreas-Maria Koningin zoekt op korte termijn een aantal vrijwilligers. Actievelingen die betrokken zijn bij de geloofsgemeenschap of de bereidheid hebben om deze betrokkenheid te ontwikkelen en interesse hebben in de (pastorale) activiteiten die ondernomen worden in, voor en door de gemeenschap.