Bezorging parochiemagazine Op Weg

Onder normale omstandigheden zou vanaf vandaag het nieuwe nummer van parochiemagazine Op Weg bezorgd worden. In deze roerige tijden met allerlei preventieve maatregelen op het gebied van hygiëne en sociaal contact – die uiteraard zoveel mogelijk in acht genomen dienen te worden –  is dit echter geen vanzelfsprekendheid.

Vanuit team en bestuur is er dan ook alle begrip, indien bezorgers onder deze lastige omstandigheden besluiten om het magazine niet of op anders dan de gebruikelijke wijze te verspreiden Ieders gezondheid gaat uiteraard vóór alles.

Het magazine is wel één van de beperkte middelen van contact tussen de parochie en de parochianen. Het blad is zoals gebruikelijk op de website geplaatst (zie ‘Publicaties’), zodat mensen in elk geval digitaal de inhoud kunnen vernemen. In deze digitale versie zijn de overzichten van vieringen niet opgenomen. Tevens zullen er in de kerken of kapellen die voor publiek open gaan/zijn, een kleine oplage geprinte bladen beschikbaar zijn.

Wij vragen uw begrip voor de situatie. Voor vragen of suggesties: neemt u contact op met de afdeling Communicatie (communicatie@rkliemers.nl).