Sinterklaas op 5 december in de Andreaskerk in Zevenaar

‘Vol verwachting klopt ons hart …’ Dat van veel kinderen in het bijzonder. Wat zal Sinterklaas dit jaar brengen? Krijgen we misschien een witte kerst? Zou er misschien weer vuurwerk mogen aan het einde van het jaar? 

Ook in de Sint Willibrordusparochie wordt uitgekeken naar de komende feestdagen. Op zondag 5 december a.s. wordt in de eucharistieviering en de kinderwoorddienst om 10.30 uur de tweede zondag van de advent gevierd. Advent is de voorbereidingstijd op weg naar  Kerstmis, de geboorte van kindje Jezus. De tweede van vier adventskaarsen wordt aangestoken.

Het wordt een viering met veel aandacht voor de kinderen. En niet alleen in de kinderwoorddienst; na afloop van de viering komt er hoog bezoek in de kerk …  Wie zou dat kunnen zijn op 5 december? De Sint, ja! Ouders, grootouders, kinderen en kleinkinderen, broertjes en zusjes, iedereen is daarom uitgenodigd.

En al voor in de agenda: op kerstavond, 24 december, zijn er twee vieringen speciaal voor kinderen, om 17.00 uur de kinderkerstviering en om 18.30 uur de familieviering. Van harte aanbevolen!