Parochiemagazine Op Weg

Graag presenteren wij u ons parochiemagazine Op Weg.

Dit magazine verschijnt omgeveer om de twee, drie maanden voor alle 13 geloofsgemeenschappen en voor alle parochianen en geïnteresseerden. Het blad wordt gratis bezorgd bij ruim 5.000 huishoudens in de Liemers. Wij hopen, dat het parochiemagazine zal bijdragen aan de verbondenheid van de gemeenschappen en zal aansluiten bij de belangstelling van de individuele lezers. Voor kopij en informatie: communicatie@rkliemers.nl

Op Weg naar Pinksteren brengt een diversiteit aan artikelen.
Dominee Hans Brezet deelt zijn ervaringen met de openluchtvieringen in het Horsterpark. Toos Hugen vertelt over haar vrijwilligerswerk bij Hart voor Zingeving en Aurore Boersma brengt het project ‘Oase – Bewustzijn, Natuurlijk!’ onder de aandacht.

Jong RK Liemers gaat op zoek naar helden. Bernard Claus uit Doesburg vertelt over zijn passie en pastoor Thanh is ontroerd en blij met de opbrengst van de tweede Vastenactie voor Vietnam. Ook dit jaar aandacht voor het goede werk van missionarissen. De lokale geloofsgemeenschappen houden u op de hoogte van hun wel en wee.

Wij vragen u ook dit jaar weer vriendelijk om een financiële bijdrage voor de Op Weg. Als informatiemagazine en bindmiddel niet meer weg te denken uit de parochie!

Klik op de afbeelding en u kunt bladeren in het digitale magazine. 

 
 
EERDERE NUMMERS
 

Aktie Kerkbalans 2021

Kersteditie 2020/2021

September Medio Oktober 2020

Zomereditie 2020

Paaseditie 2020

Editie februari maart 2020