Parochiemagazine Op Weg

Graag presenteren wij u ons parochiemagazine Op Weg.
Dit magazine verschijnt omgeveer om de twee, drie maanden voor alle 13 geloofsgemeenschappen en voor alle parochianen en geïnteresseerden. Het blad wordt gratis bezorgd bij ruim 5.000 huishoudens in de Liemers. En hier kunt u het digitaal doorbladeren. Wij hopen, dat het parochiemagazine zal bijdragen aan de verbondenheid van de gemeenschappen en zal aansluiten bij de belangstelling van de individuele lezers. Voor kopij en informatie: communicatie@rkliemers.nl

IN DIT NUMMER – Klik op de afbeelding en u kunt bladeren in het digitale magazine. 

Dit nummer van het parochiemagazine bevat veel informatie. Over de vieringen met in het bijzonder de rozenkrans-gebedsbijeenkomsten en de vieringen met Allerzielen. De coronamaatregelen zijn versoepeld, maar dat ontslaat ons uiteraard niet van de zorg om elkaar.

U kunt lezen wat Allerzielen voor drie parochianen betekent, welke rol muziek speelt bij een afscheid en hoe belangrijk het is om kinderen te betrekken bij een overlijden. Jan Swart uit Zevenaar vertelt over zijn passie: glas in lood. En in Westervoort bent u op dinsdag 26 oktober om 19.00 uur van harte welkom bij de lezing van Anton Stolwijk.

Verder veel informatie uit de geloofsgemeenschappen en we sluiten af met een fotocollage van de winnaarslunch, een prijs van de in april van dit jaar gehouden online bingo.

Veel leesplezier.

 
 
EERDERE NUMMERS
 
 
 

Kersteditie 2020/2021

September Medio Oktober 2020

Zomereditie 2020

Paaseditie 2020

Editie februari maart 2020