Zondagse privé-missen pastoraal team op YouTube kanaal van de parochie

Vanwege het Coronavirus vinden er voorlopig geen vieringen plaats. Daarom is het pastoraal team van de parochie Sint Willibrordus gestart met een eigen YouTube kanaal, met als doel mensen met elkaar in gebed verbonden te laten blijven en enige vorm van contacten aan te houden. Zo is er toch sprake van ontmoeting.

We willen u hiermee een andere vorm van samen vieren presenteren. Het pastoraal team zal vanaf zondag 22 maart 9.30 uur, de komende zondagen op dit tijdstip een viering in privé-setting met u delen via haar eigen YouTube kanaal. Speelt u onderstaande video af om de aankondiging van pastoor Thanh voor deze vieringen te bekijken:

 


Het boekje van de betreffende viering zal de vrijdag ervoor op de website worden geplaatst, zodat u eenvoudig mee kunt vieren.

Door op onderstaande link te klikken,  wordt u rechtstreeks verbonden met ons eigen YouTube kanaal:
RK Liemers – Parochie Sint Willibrordus

Abonneert u zich (gratis) op ons kanaal!

Voor diegenen zonder social media, zijn de opnames van de privé-missen tevens te beluisteren via RTV Favoriet op kanaal 94.0 FM van Emmerich (DLD) tot groot-Arnhem, 104.9 FM regio Doesburg, KPN radio kanaal 1019 en Ziggo kanaal 36.