Kerkberichten

Het secretariaat in Oud-Zevenaar is geopend op maandag en donderdag van 9.30 tot 11.30 uur.

MEDEDELING

Overleden op zaterdag 10 april in de leeftijd van 80 jaar mevrouw Betsie Wouters-Keurentjes, Babberichseweg 28, Oud-Zevenaar. Haar avondwake was op donderdag 15 april in de Sint Martinuskerk van Oud-Zevenaar en haar crematie op vrijdag 16 april te Dieren.

overleden op donderdag 8 april in de leeftijd van 68 jaar mevrouw Anneke Visser-Bruins, Kollenburgweg 3, Didam.Haar crematie was op donderdag 15 april te Doetinchem.

Overleden op donderdag 25 maart in de leeftijd van 90 jaar mevrouw Joke Verheijen-Kleinpenning, Da Costastraat 8, Zevenaar. Haar uitvaart was op woensdag 31 maart in de Sint Martinuskerk van Oud-Zevenaar en aansluitend haar crematie te Doetinchem.

Op donderdag 25 februari is op 76-jarige leeftijd overleden mevrouw Christel Koenders-Gubbels, Oud-Zevenaarseweg 77, Oud-Zevenaar. Haar crematie vond plaats op vrijdag 5 maart (crematorium Slangenburg Doetinchem).

VIERINGEN

Wij verwijzen u naar het YouTube kanaal van de parochie voor de zondagse online Mis om 10.30 uur (!) : RK Liemers – Parochie Sint Willibrordus