Jong RK Liemers

WELKOM  JEUGD UIT PAROCHIE SINT WILLIBRORDUS!

Mini-viering op zondag 5 juli, gewoon thuis: HET ZACHTE JUK, DE LICHTE LAST
Op veel plaatsen gaan de kerkdiensten op zondag niet door vanwege het Corona-virus. Zondag 5 juli wordt er een begin gemaakt met een ‘gewone’ viering om 9.30 uur in de H. Andreaskerk in Zevenaar. Het is een voorzichtige opstart op één locatie in onze parochie. Daarom blijven wij voorlopig een kleine viering voor thuis maken. Zo kan je als gezin met elkaar stilstaan bij alles wat er gebeurt en ook troost en hoop vinden in de woorden van God. Je mag erop vertrouwen, dat God nieuwe kansen geeft. Uit welke diepte jij ook roept, Hij zal jou horen!

Hier de volledige viering MET activiteit: wees creatief, puzzel en kleur! Je kunt het downloaden en digitaal gebruiken: klik op de link: Mini viering voor thuis – zondag 5 juli 2020

Maar je kunt het natuurlijk ook printen en iedereen zelf laten lezen.  Maar digitaal of geprint: je kunt het ook delen! Mooie viering samen!

 

 

 

Jong RK Liemers in magazine Op Weg
Jongens en meisjes, jullie hebben ook een eigen plaats in ons parochieblad Op Weg gekregen. Een plaats vóór en ván jullie. Hebben jullie ons blad al thuis liggen?

Kijk het laatste nummer in: Zomer Op Weg – Jong RK Liemers

Heb je een leuk idee, een mooie tekst of heb je iets fraais gemaakt en wil je dat laten zien in de Op Weg? Stuur het naar jeugd@rkliemers.nl

Veel leesplezier! Annelies, Aurore, Marieke Marinka, Susan, Yvonne en Jeroen