Jong RK Liemers

WELKOM JEUGD UIT PAROCHIE SINT WILLIBRORDUS!

Mini Viering zondag 25 april – JEZUS IS DE GOEDE HERDER

In een gesprek met zijn leerlingen vergeleek Jezus zichzelf met een herder. Hij zei: ”Ik ben de Goede Herder. Een goede herder beschermt zijn schapen met zijn eigen leven. Maar …

Mini Viering thuis – zondag 25 april

Met TWEE extra’s: maak zelf een herdersstaf én kleur een ‘goede herder’ tafereel.


KINDER- EN TIENERKAMP 2021

In 2021 organiseert het Aartsbisdom Utrecht weer een kinder- en tienerkamp. Beide zomerkampen vinden plaats op Kampeerboerderij De Heidebloem in Haarle van 31 juli t/m 5 augustus. Aanmelden voor beide kampen via www.jongaartsbisdom.nl kan tot 30 juni 2021. Meer informatie: jacqueline.kolfschoten@gmail.com of tel.: 06 –  29015399. Download de flyer: Flyer zomerkamp 2021

KINDERKAMP ‘Vrienden voor het leven’ (van 7 t/m 12 jaar) 
Het is leuk om vriendjes en vriendinnetjes te hebben. Vriendschap is belangrijk. In de verhalen over Jezus merk je dat ook. Als Hij aan zijn opdracht begint, kiest Hij eerst twaalf vrienden uit om met Hem mee te gaan. Onderweg krijgt Jezus ook nieuwe vrienden, zoals Lazarus en zijn zussen Martha en Maria, en Zacheus de tollenaar. En Jezus bewondert ook de vriendschap van de sterke mannen die hun verlamde kameraad héél voorzichtig in een gat door het dak laten zakken om hem zo dicht mogelijk bij Jezus te brengen. Mooie verhalen waar we samen naar gaan luisteren en over na gaan denken. Natuurlijk gaan we tijdens het kamp heel veel leuke spelletjes doen, lekker naar het bos, knutselen, zwemmen én vrij spelen als echte vrienden. Kortom: Wil jij vrienden maken voor het leven? Meld je dan zo snel mogelijk aan!
Kosten:  € 125 per kind. Als er meerdere kinderen uit een gezin meegaan, is er  een speciaal tarief van € 70 per extra kind (voorbeeld 2 kinderen = € 195 i.p.v. € 250)

TIENERKAMP ‘Heroes only’ (van 13 t/m 16 jaar)
Ook deze zomervakantie organiseert het bisdom weer een bijzonder tienerkamp. Dit keer is het thema ‘Heroes only’. Deelnemers zullen verschillende helden ontmoeten, zowel Bijbelse als eigentijdse helden. Maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om de held die jij bent! Je krijgt de kans om jezelf te bewijzen met uitdagende spellen, mysterieuze uitstapjes en spannende catecheses. Doe je mee? Jij bent toch ook een held?
Kosten: € 145 p.p. Als er meerdere tieners uit één gezin meegaan, is er een speciaal tarief van € 95 per extra tiener (bv. 2 tieners = € 240 i.p.v.  € 290)


Jong RK 
Liemers in magazine Op Weg
Jongens en meisjes, jullie hebben ook een eigen plaats in ons parochieblad Op Weg gekregen. Een plaats vóór en ván jullie. Hebben jullie ons blad al thuis liggen?

In het nieuwe nummer van parochiemagazine Op Weg weer 2 pagina’s voor de jeugd. Het gaat deze keer over de 40DAGENTIJD!

Tijd voor God, met hoofd, hart en handen!

Klik op de afbeelding hiernaast!

Zou jij het leuk vinden om iemand te interviewen? Wil je wat vertellen over je hobbies of over school? Over een leuke vakantie?

Heb jij een mooie tekst of heb je iets fraais gemaakt en wil je dat laten zien in de Op Weg? Stuur het naar jong@rkliemers.nl

Veel leesplezier! Annelies, Aurore, Marieke Marinka, Susan, Yvonne en Jeroen