Jong RK Liemers

WELKOM JEUGD UIT PAROCHIE SINT WILLIBRORDUS!

Mini Viering zondag 1 augustus – 18e zondag van het jaar: HET TEKEN VAN HET BROOD

“Luister, gewoon brood wordt oud en bederft of verdwijnt als je het opeet. Maar het gaat in het leven om eten dat niet verdwijnt. Om eten dat eeuwig leven geeft. Dat voedsel kan de Mensenzoon jullie geven. God de Vader – God zelf – heeft gezorgd dat Hij dat kan.” … Jezus spreekt over Zijn Vader, die de mensen goed voedsel geeft. Wat bedoelt hij daarmee?

Mini Viering – 1 augustus

Met TWEE extra’s: een BROOD BAKKEN en een mooie afbeelding KLEUREN!


Jong RK 
Liemers in magazine Op Weg
Jongens en meisjes, jullie hebben ook een eigen plaats in ons parochieblad Op Weg gekregen. Een plaats vóór en ván jullie. Hebben jullie ons blad al thuis liggen?

In het nieuwe nummer van parochiemagazine Op Weg weer 2 pagina’s voor de jeugd. Het gaat deze keer over HELDEN! Lees jij verhalen over helden? Ken jij helden? Weet je dat er in de Bijbel heel veel verhalen over bijzondere mensen staan?

Klik op de afbeelding hiernaast!

Zou jij het leuk vinden om iemand te interviewen? Wil je wat vertellen over je hobbies of over school? Over een leuke vakantie?

Heb jij een mooie tekst of heb je iets fraais gemaakt en wil je dat laten zien in de Op Weg? Stuur het naar jong@rkliemers.nl

Veel leesplezier! Annelies, Aurore, Marieke Marinka, Susan, Yvonne en Jeroen