Niet meer reserveren vanaf 20 september in het Eucharistisch Centrum

Aanmelden voor een reguliere zondagse viering in het Eucharistisch Centrum is per 20 september niet meer nodig. Dat gold al voor de kerken buiten het Eucharistisch Centrum, de Andreaskerk te Zevenaar. 

Vanaf zondag 20 september worden voor vieringen in het Eucharistisch Centrum ook geen vooraf- reserveringen meer gemaakt of aangenomen. Iedereen kan gewoon naar de Andreaskerk komen. Mocht ter plekke het maximale aantal bezoekers, volgens coronarichtlijnen, zijn bereikt en u kunt niet meer naar binnen, dan krijgt u de mogelijkheid om gegarandeerd de viering van de eerstvolgende zondag bij te wonen. Daarvoor krijgt u een zogenaamde toegangskaart. Deze kaart dient u dan bij het volgende kerkbezoek mee te nemen. De toegekende plaatsen worden vrij gehouden en op het maximale aantal bezoekers in mindering gebracht. Op die manier krijgt iedereen een mogelijkheid een viering bij te wonen.

Mocht u onverhoopt niet kunnen, geeft u dat dan door aan het Centraal Secretariaat, zodat er geen lege plaatsen over blijven (0316 – 52 34 68). Tevens vragen wij u dan om de kaart te retourneren bij het Centraal Secretariaat, Kerkstraat 2 te Zevenaar.

Vieringen als Doopsel, Uitvaarten, Eerste Communie en Vormsel zijn besloten vieringen voor direct betrokkenen en/of genodigden. Deze vieringen vallen niet onder reguliere vieringen.