Kerkberichten

VIERINGEN
Zondagse vieringen zijn te volgen vanaf 9.3 0uur via het YouTube kanaal van de parochie:
RK Liemers Parochie Sint Willibrordus
Heeft u geen internet, dan is de viering van 9.30 uur te beluisteren via RTV Favoriet op kanaal 94.0 FM van Emmerich (DLD) tot groot-Arnhem, 104.0FM regio Doesburg, KPN radio kanaal 1019 en Ziggo kanaal 36.

PAROCHIEMAGAZINE OP WEG
Wilt u in de toekomst het parochieblad Op Weg blijven ontvangen in Groessen, dan moet u zich aanmelden. Meldt U zich aan door uw achternaam/voornaam, adres/huisnummer, eventueel e-mailadres te vermelden en dit in te leveren via de brievenbus op Dorpstraat 7 te Groessen of via het e-mailadres: groessen@rkliemers.nl. Het magazine is tevens te lezen via de website van de parochie. Ook zullen er enkele exemplaren in de Mariakapel op het kerkhof gelegd worden.

OVERLEDEN
Op 28 mei jl overleed mevrouw Riet Vermeulen-Meijer in de leeftijd van 87 jaar.
Op 17 juni jl overleed mevrouw Riet Lenting-van Gellekom in de leeftijd van 86 jaar.
Dat zij mogen rusten in vrede.

MISINTENTIES

Zondag 28 juni
Theodorus en Riek van Ditshuizen-Peters, Bertus Driessen, Rienie Bouwman-Staring, Wim en Lies Melchers-Derksen, ouders Bolder-Raasing, Bernard en Mientje Bouwman-Driessen, Bennie Derkzen, Bernard en Marie van Onna-Aleven, Theo en Willy Roordink-Meister en Ralf, Nol en Leida de Haan-Witjes, ouders Thuis-van Aalten, Theet van Keulen,Jan Elfrink, familie Roordink-Becker, Henk Derksen en Paul, Hennie en Diny van Kempen en Willy, Riekie Roelofs, ouders Roordink-van der Velden en Norbert, Wim en Stien Bisseling-Roordink, Frieda Lucassen-Roordink, Thé en Leida Bruns-Derkse n,Wim en Dora Derksen-Scholten, Eef Buurman, Riet Vermeulen, Theodorus Dominicus.

Zondag 12 juli
Frans Uffing, Eef Buurman, Riet Vermeulen, Frieda Lucassen-Roordink, Wim en Lies Melchers-Derksen, Rikie Roelofs, Bernard en Marie van Onna, Theodorus Dominicus, Hennie en Wilhelmien Roordink-vd Velden en Norbert, ouders Thuis-van Aalten, ouders de Haan-Witjes, ouders Vermeulen-Kiewiet en Theo, Henk Derksen en Paul, Antoon Willemsen, Saskia Roos-Willemsen, Bennie Derkzen, Theodorus en Riek van Ditshuizen-Peters, vader en moeder Staring, Bernard en Mientje Bouwman-Driessen, Jan te Witt, Riet Vermeulen, familie Kloppenburg, Maria Nass-Uffing, Riet Lenting-van Gellekom.