Kerkberichten

OVERLEDEN

31 maart jl overleed mevrouw Theodora Johanna Driessen in de leeftijd van 77 jaar.

12 maart jl. overleed Leida Bruns-Derksen in de leeftijd van 99 jaar.
12 maart jl. overleed Dora Derksen-Scholten in de leeftijd van 98 jaar.
11 maart jl. overleed Wilhelmus Aaldering in de leeftijd van 90 jaar.

Dat zij allen mogen rusten in vrede en wij wensen allen die zich met hen verbonden voelen veel sterkte toe in het verlies van hun dierbaren.

VIERINGEN
Via het YouTube kanaal van de parochie kunt u op zondagmorgen om  .30 uur de euch.vie. door pastoor Thanh Ta in de Andreaskerk te Zevenaar volgen. Ook te beluisteren via de radio van RTV-Favoriet (KPN kanaal 1019, Ziggo kanaal 36). De opgegeven intenties van de diverse geloofsgemeenschappen worden voorgelezen.

Intenties

Zondag 5 april – Palmpasen
Dora en Harrie Smits,Theodorus en Riek v.Ditshuizen-Peters, Bernard en Mientje Bouwman-Driessen, moeder Degen en vader, Wim en Lies Melchers-Derksen, Bertus en Leike van Bethray, jaargetijde Wim Tiedink, vader en moeder Staring, Bennie Derkzen, Bernard en Anneke Derkzen-Willemsen, Bernard/Marie van Onna, Theo en Willy Roordink-Meister en Ralf, Nol en Leida de Haan-Witjes, ouders Thuis-van Aalten, Joe en Mientje Derksen-Koning,Theet van Keulen, Jan Elfrink, Bertus en Marie Janssen-Hammink en Jos, Rieky Roelofs, Wilhelmien Roordink-van der Velden, Bep Elfrink, Frida Lucassen-Roordink, Wim en Stien Bisseling-Roordink, Willy Roordink-Meister en Theo Roordink en Ralf, Jan Stokman en overleden familie, Leida Bruns-Derksen, Dora Derksen-Scholten, Willy Aaldering,

Zondag 12 april – Hoogfeest van Pasen
 vervolg: oma en opa van der Velden,opa en oma Roordink, Henk Derksen en Paul, Bertus en Marie Jansen-Hammink en Jos, Piet en Trudy Steenkamp-Willemsen, Jan Elfrink, familie Roordink-Becker, Hennie, Diny van Kempen en Willy, ouders Lentjes-Beudel – Piet en Patricia, ouders Moorman-Bloemberg, ouders Aarntzen-Hoenholt, Matheus Janssen, Matheus en Dina Janssen-Bloemberg, Eef en Anneke Willemsen-Peer en overleden familie, Frida Lucassen-Roordink, Leida Bruns-Derksen, Dora Derksen-Scholten, Wim Driessen, Willy Aaldering,Theodora Driessen.